15 Februari 2019

5 jaar garantie Abarth, Alfa Romeo, Fiat en Jeep ongeacht gereden kilometers

Fiat Chrysler Automobiles test haar modellen onder de meest barre en bijzondere omstandigheden. Miljoenen testkilometers worden er zowel virtueel als echt rijdend afgelegd. De uitkomst van al die tests geeft het autoconcern zoveel vertrouwen dat het vanaf nu standaard 5 jaar fabrieksgarantie1 geeft op iedere door een officiële FCA-dealer in Nederland nieuw verkochte Abarth, Alfa Romeo, Fiat en/of Jeep personenauto. Uniek bij deze garantie is dat er geen beperking geldt voor het aantal gereden kilometers. Mocht er gedurende de 5 jaar toch onverwachts iets onderweg in Europa gebeuren dan ontvangt de FCA-klant ANWB pechhulp.

De lange garantieperiode garandeert dat kopers van een nieuwe Abarth, Alfa Romeo, Fiat en/of Jeep 5 jaar lang zorgeloos kunnen rijden en niet voor onverwachte kosten komen te staan. Ook zorgt het voor lagere gebruikskosten en garandeert het een hogere restwaarde. En dat is interessant voor eventuele inruil of verkoop. Indien in de eerste vijf jaar na aanschaf de auto van eigenaar wisselt, gaat de garantie mee naar de nieuwe eigenaar.

Als in de eerste 5 jaar na aanschaf van een nieuwe Abarth, Alfa Romeo, Fiat en/of Jeep onderdelen onbruikbaar of inefficiënt blijken te zijn wegens fabricagedefecten, dan worden deze gratis vervangen door originele onderdelen. Onderdelen onderhevig aan slijtage2 zoals banden, bougies en remblokken vallen buiten de garantie.
Schade door ongevallen, brand en/of diefstal, krassen, chemische schade en schade als gevolg van niet originele onderdelen is uitgesloten.

Voorwaarde voor aanspraak op garantie is dat de onderhoudsbeurten, zoals voorgeschreven door de fabrikant en beschreven in het instructieboek, zijn uitgevoerd en gecertificeerd door degene die deze werkzaamheden heeft verricht.

Meer informatie over 5 jaar zorgeloos rijden en de standaard kilometervrije garantie is te vinden op de websites van de betreffende merken.


Lijnden, 1 februari 2019

-----------------------------------------EINDE BERICHT----------------------------------------

1
5 jaar garantie bestaat uit 2 jaar fabrieksgarantie met 3 jaar aanvullende garantie van MOPAR Vehicle Protection (onderdeel van FCA group).
2
Onderdelen onderhevig aan slijtage zijn componenten die regelmatig moeten worden vervangen zoals banden, velgen/wieldeksels, ontstekingsbougies/voorgloeibougies, koppelingsplaten, koppelings-mechanisme, remschijven en remblokken, ruitenwisserbladen, achterruitwisser/koplampwisser, achterste remschoenen, remtrommels, accessoire riem (behalve de distributieriem), schokdempers, lampen (binnen-en buitenverlichting), batterij, zekeringen, alle uitlaatpijpen (behalve het systeem van emissiebeperkende katalysator en roetfilter), smeermiddelen, filters, wieluitlijning. Afdichtingen, wielen, cilinderslot en sleutels, handgrepen, scharnieren, verlichting en kunststof onderdelen, lampen, verf, ramen, ruitenwisserbladen, deur- en ruitdichtingen (behalve het open dak), interieur bekledingen en stoffen van deuren, zittingen, tapijten, drempelbekleding en motorkapbekleding.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Mirco Rácz
Public Relations Manager
T: +31 (0) 20 3421 809
M: +31 (0) 6 52 000 188
E: mirco.racz@fcagroup.com
W: www.fiatpress.nl

laatste video's

geavanceerd zoeken

Zoek...

Van
Aan
Zoek

Afbeeldingen


Download